Rooster maken

Met Werktijden.be kunt u online eenvoudig een rooster maken.
✔ Sneller ✔ Gemakkelijker ✔ Effectiever

Rooster maken
Bruna
Specsavers
The Phone House
Intertoys
Primera

Een rooster maken kost veel managers wekelijks veel tijd.

Beschikbaarheid van medewerkers, wisselende diensten en vakantiedagen kunnen het rooster maken behoorlijk ingewikkeld maken. Wanneer u als manager uw tijd liever besteed aan andere zaken dan roosters maken biedt Werktijden.be de oplossing. Op een plek verzamelt u alle gegevens die nodig zijn voor een goede personeelsplanning.

Standaard rooster maken
Standaard rooster maken

Wanneer medewerkers op vaste dagen werken is het mogelijk om met de software van Werktijden.be vaste roosters te maken. Deze hoeven daardoor niet iedere week opnieuw gemaakt te worden, maar worden automatisch gekopieerd naar de volgende weken.

Onderscheid in kleuren
Onderscheid in kleuren

Indien een medewerker op een andere dag moet werken kan dit eenvoudig in het standaard rooster worden aangegeven. Deze vervangende dag krijgt tevens een andere kleur, zodat het voor de medewerker duidelijk is dat hij/zij deze week op een andere dag verwacht wordt.

Ingewikkelde puzzel
Ingewikkelde puzzel

Een standaard rooster gaat helaas niet altijd op. Door vakanties, nationale feestdagen en individuele verlofdagen kan de personeelsplanning er iedere week weer anders uitzien. Werktijden.be houdt rekening met deze verschillende factoren.

Ingewikkelde puzzel
Medewerkers oproepen

Is er onverhoopt toch een openstaande dienst? Plaats dan een oproep voor alle werknemers, zodat wanneer een medewerker beschikbaar is hij/zij op de dienst kan intekenen.

Zo hoeft u niet alle medewerkers één voor één op te bellen.

Toegankelijk voor iedereen

Hoewel u degene bent voor het rooster maken, is het belangrijk dat het rooster altijd en overal toegankelijk is voor uw personeel. Een rooster in de kantine is niet meer van deze tijd, wanneer een medewerker met vakantie is geweest heeft hij niet op het rooster kunnen kijken.

Met Werktijden.be kunnen medewerkers altijd inloggen om hun rooster in te kunnen zien. Iedere medewerker krijgt een eigen login waarmee hij/zij toegang heeft tot de software. Er is tevens een app beschikbaar waarop u en uw medewerkers toegang hebben tot het rooster.

Evenement

Is uw bedrijf vertegenwoordigd op een beurs, markt of evenement en heeft u hier personeel voor nodig? Met Werktijden.be is het mogelijk om een evenement in te plannen en hier een speciaal rooster voor te maken. Medewerkers kunnen hier zelf op intekenen, of u kunt medewerkers hier voor inplannen.

Beschikbare medewerkers

Wanneer u een rooster gaat maken is het belangrijk om te beginnen met de beschikbaarheid van de medewerkers. Met Werktijden.be is het niet nodig om hier losse briefjes, mailtjes en aantekeningen voor te verzamelen. De medewerkers kunnen hun beschikbaarheid namelijk eenvoudig online of in de app opgeven. Ook verlofregistratie gaat eenvoudig met Werktijden.be.

Loonkosten

Loonkosten kunnen een belangrijk aspect zijn bij het rooster maken. Daarom kan Werktijden.be gekoppeld worden aan de meest gebruikte salarispakketten. Urenregistratie kan worden verwerkt in programma's als NMBRS, Cobra en Twinfield. Zo kunnen de loonkosten handig inzichtelijk gemaakt worden.

Probeer nu
14 dagen gratis